FIRNIS-CO­­­­­­M
DALI® EPURATOR FAȚADE
Descriere: se utilizează pentru îndepărtarea depunerilor de săruri, reziduurilor de ciment de pe suprafeţe minerale, precum şi a bioinfectiilor existente (mucegai, ciuperci, s.a.)
Ambalaj                                         5; 10 l
Compoziția                                    Acizi
Consum                                        1 l. La 3-5 m²
Culoare                                          Incolor
Curățare instrument                     Apă
Densitate                                     1,04 - 1,06 g/сm³
Depozitare și transportare            La t° de la 0° pînă la +40°С - suportă o înghețare unică non-ciclică timp de până la 30 de zile
Diluant                                          Apă
Diluare                                          Recomandat pentru eliminarea depunerilor și sărurilor
Metode de aplicare                      Perie, rulou, pulverizator
Numărul de straturi                       Pînă la eliminarea completă a depunerilor și sărurilor
Perioda de valabilitate                  1,5 ani în recipient închis ermetic
Temperatura de aplicare               De la +5°С, umiditate relativă pînă la 80%
DOMENIUL DE UTILIZARE: Pentru a elimina depunerile de săruri Solutia “Dali” Epurator de Fatade se aplică pe suprafata uscata la o temperatura de lucru a aerului si a suprafeţei prelucrate nu mai joasă de  +5 ° C cu o ruloul, pensula sau prin pulverizare (echipamentul trebuie să fie confecţionat din materiale rezistente la acizi). Consumul  depinde de gradul de contaminare şi de capacitatea de absorbţie a suprafeţei şi este de 0.2-0.3 l/m2. După 1-2 zile (după uscarea completă a suprafeţei) pentru a preveni reapariţia depunerilor suprafaţa trebuie să fie tratată cu solutie hidrofobă, «Hidrostop" Dali. Pentru a elimina contaminarile slabe, de exemplu, pentru a îndepărta urmele de ciment de pe tigla ceramica sau pentru a indeparta calcarul de pe instalatii sanitare, solitia trebuie să fie diluată cu apa în proporţia de 1 litru solutie la 1-2 litri de apă.
PROPRIETATI:  în mod eficient, dizolvă şi elimină depunerile de carbonat, sulfat şi alte săruri solubile si insolubile în apă;  pătrunde cu uşurinţă la adancimi considerabile (de până la 5 mm), în material provocînd dizolvarea si eliminarea particulelor nocive de săruri în toata adâncimea de impregnare, ce îmbunătăţeşte considerabil eficienţa prelucrării;  la uscare nu lasă reziduuri şi îmbunătăţeşte aspectul suprafetei tratate;  suprafaţa tratata nu necesită spălare intensivă cu apa;  perfect se combina cu tratarea ulterioară cu solutie hidrofobă "Hidrostop", produs de marca Dali.  indeparteaza eficient suprafetele fungice şi contaminarile de mucegai.