FIRNIS-CO­­­­­­M
EUROTEX® CHIT PENTRU LEMN
Descriere: Înlăturarea defecţiunilor de pe suprafaţă de lemn, parchet, mochetă. Poate fi utilizat in calitate de chit de finisare pentru lucrări interioare şi de exterior.
Ambalaj                                           0,225; 1,5; 16,5 kg
Consum                                          1,6-1,8 kg/m²
Culoare                                           8 culori de bază (mahagon, stejar, fag, mesteacăn, pin, zadă, nuc, alb)
Curățare instrument                       Apă
Densitate                                        1,75÷1,85 g/cm³
Depozitare și transportare              La t° de la +5° pînă la +35°С; rezistă la 5 cicluri de îngheț-dezgheț sau o singură înghețare timp de până la 30 de zile
Diluare                                            Nu se recomandă
Liant                                               Copolimeri acrilici modificați
Metode de aplicare                        Spatulă
Numărul de straturi                        1-3
Perioda de valabilitate                   1,5 ani în recipient închis ermetic
Temperatura de aplicare                De la +5°С, umiditatea relativă sub 80%
Domeniul de utilizare: Înlăturarea defecţiunilor de pe suprafaţă de lemn, parchet, mochetă. Poate fi utilizat in calitate de chit de finisare pentru lucrări interioare şi de exterior.
Pregatirea suprafetei: Suprafata noua neprotejata se curătă  si se slefuieste cu hartie abraziva de granulatie medie in lungul fibrelor. Se desprafuieste cu o laveta curata.
Modul de utilizare: Se aplica cu spaclu de gletuit pe suprafata uscată si curaţată preventiv de impurităţi.  Chitul  se aplică intr-un strat de 2 mm. Pot fi aplicate 2-3 straturi. Straturile intermediare se şlefuiesc.  Lucrarile se efectueaza la temperaturi nu mai joase de +5 С.  Timpul de uscare totala – 24 ore.
Proprietati:  Bază de polimeri acrilici.  Utilizarea nanotehnologiilor.  Elasticitate înaltă.  Uscare rapidă  Produs ecologic